De teambuilding workshop!

Wij stellen ons graag aan je voor....

Het begin van onze samenwerking ligt zo rond 2010. Allebei met een baan naast onze Beesterlijke workshops, maar ook allebei met de passie om van de Beesterlijke workshops een succes te maken. Een gevoelsmens en een beschouwende persoon, op sommige vlakken zijn we erg verschillend. Maar tegelijkertijd vullen onze persoonlijkheden elkaar mooi aan. En één doel hebben we zeker gemeen: Van iedere workshop een succes maken!

Esther Verdiesen

Esther Verdiesen (1964, Paard) is een geboren animator! Naast haar drukke bestaan als accountmanager van een groot farmaceutisch bedrijf, als fanatieke beoefenaar van diverse sporten, zangeres en als moeder van twee pubers, is zij de gespreksleider van de workshop. Esther zal u op humoristische wijze kennis laten maken met de dierenwereld.

Heidi van Dijke

Heidi van Dijke (1964, Pinguin) begeeft zich als vogel tussen de land- en de waterdieren. Heidi is van nature een marketing dier. Zij heeft haar sporen verdiend in diverse organisaties. Analytisch en Creatief, dat zijn haar sleutelwoorden. Heidi is zeer goed in het organiseren van de avonden en zij zal zeker ook de verdere betekenis van onze dierenkring uitleggen.