De teambuilding workshop!

Dank je wel voor je deelname aan onze workshop

Vol trots kijken we terug op de workshops die we in de afgelopen jaren hebben gehouden. De spontane openheid van de deelnemers, de wijze waarop dierlijke eigenschappen worden vertaald naar persoonlijke krachten of risico's. We werken iedere keer weer opnieuw aan een mooie sessie, en we genieten zelf ook zo van het resultaat. Daarom ook van onze zijde oprechte dank aan alle deelnemers van Rabobank Nederland, Amvest, Van Lanschot Bankiers, Amarant, Roc West-Brabant, Hogeschool Rotterdam en diverse service-teams.

Rijn Broere, Heeren Societeit Etten-Leur

Wij vonden het verrassende bijeenkomst. Je leert via de dierlijke eigenschappen mensen die je al enige tijd kent toch weer anders kennen. Een absolute aanrader.

Leonore Reijnen, Amvest

In verband met het in verkoop gaan van een groot project van ons in Eindhoven wilden we begin dit jaar een inspirerende teamactivieit organiseren. Luchtig, maar toch inhoudelijk, aansprekend en last but not least met een flinke dosis humor, dat was hetgeen waar we naar op zoek waren. Beesterlijk entertainment sloot prima aan op deze ingredienten voor een succesvolle middag. In een bosrijke en sfeervolle setting zijn we ons bewust geworden van onze dierlijke eigenschappen. Vandaag de dag zijn we op basis van onze dierlijke eigenschappen olifant, sluwe vos, gorilla, wilde hond, uil of bever. Dat sprak ons erg aan en is nog regelmatig voer voor leuke grappen onderling. 

Judith Timmers Manager BSO

Enkele tijd geleden heeft het team van de BSO Montessori een bijzondere teambuilding avond gehad. Op ludieke wijze werd ons team vergeleken met...beesten! De avond was vooral gezellig en er werd veel gelachen. Maar de workshop gaf ons ook veel inzicht in het team, en in de onderlinge communicatie.