De teambuilding workshop!

Schapen en wolven in één groep?

Voor wie is Beesterlijk?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn dierlijke metafoor!

Beesterlijk is een zeer leerzame en ludieke workshop die uitermate geschikt is voor groepen van ten minste 8 personen. Doe de Beesterlijk workshop bijvoorbeeld in het kader van teambuilding, kennismaking of als ludieke afsluiter of starter van een bijeenkomst.

Voor particulieren zijn onze workshops vooral ludiek én informatief. In onze bedrijfsmatige workshops zoeken we juist de verbinding en de verdieping.

Vriendengroep of familie-re√ľnie?

Voor een vriendengroep of een familie-reünie biedt Beesterlijk een gezellige middag of avond entertainment. Hoe goed de groep elkaar ook kent, het is toch even anders wanneer vrienden of familie-leden sterk overeen blijken te komen met een mooi dier.

De particuliere sessies zijn ludiek en... alle dieren hebben hun functie op deze aardbol, dus iedereen zal tevreden naar huis gaan met zijn / haar dierlijke evenbeeld.

Beesterlijk voor organisaties

Ook voor organisaties bestaat de mogelijkheid om de workshop in een ludieke setting te houden. Maar juist in het bedrijfsleven heeft Beesterlijk ervaring opgedaan met de kracht van de dierlijke metafoor. Waar kunnen onze Beesterlijke workshops toe leiden:

  • Inzicht in collega's, in hun motieven en hun keuzes
  • Inzicht in de positieve dierlijke eigenschappen, om deze vervolgens juist in te zetten in de organisatie
  • Inzicht in dierlijke verschillen en het effect daarvan op samenwerken
  • Een vergelijking van leiderschapskwaliteiten... bij welk dier hoort welke leiderschapsstijl?

De dierlijke metafoor geeft u als organisatie zoveel informatie, in een zeer ontspannen setting. De waarde van de workshop gaat dan ook veel verder dan deze enkele ludieke uren met het team.